Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Η πρόσβαση στο χώρο μας μπορεί να πραγματοποιηθέι είτε από την οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών (Δρόμος προς Χαλκιδική) είτε από τον δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας.

Στην πρώτη περίπτωση , βρισκόμαστε στην οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, περνάμε το εμπορικό κατάστημα Cosmos, που βρίσκεται στο δεξί μας χέρι,περνάμε την αερογέφυρα προς Πολύγυρο και συνεχίζουμε μέχρι να συναντήσουμε την αερογέφυρα Ρυσίου/Ταγαράδων.Βγαίνουμε από την δεξιά έξοδο προς Νέο Ρύσιο και στα 400m συναντάμε το ζαχαροπλαστείο Janni.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ , αλλά στρίβουμε δεξία στο δρομάκι που είναι κολλητά στο ζαχαροπλαστείο.Το κατάστημα μας βρίσκεται σε απόσταση 1200m.

(κλικάρετε επανω στη φωτογραφια για να μεγενθύνετε το χάρτη)

Στη δεύτερη περίπτωση βρισκόμαστε στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας.Ακολουθούμε την Γεωργικής Σχολής , περνάμε το ΙΚΕΑ , την διασταύρωση αεροδρομίου και στρίβουμε αριστερά στον πρώτο σηματοδότη που συναντάμε μετά την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ. Ακολουθούμε αυτό το δρόμο και στρίβουμε αριστερά στο Αθλητικό Κέντρο Ρυσίου. Προσπερνάμε το εκκλησάκι Αγ.Κων/νου και Ελένης και στρίβουμε δεξιά στο δρόμο πίσω από το κατάστημα EDISION. Το κατάστημά μας βρίσκεται στα 200m.

(κλικάρετε επανω στη φωτογραφια για να μεγενθύνετε το χάρτη)

No response to “ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ”

Leave a Reply